Pardon;
Leg's Note
Dear chingu, Call me ALI. Thank you for stepping by. Rude people suck.

Wechat;
A cup of tea or coffee

Lastdate;
Story before
Credit;
my leader here
Template , header and background by AtinTory. 50% Thank to Mayra. Other help . Edit By Yours....
END OF SPM
1 Disember 2012 - Permalink | 6 Comments

Heyyo guys !! Dah lame gilers2 x bukak BLOGGIE nieh.
Rasa mcam setahun x bukak.
BTW, ALI dah abes SSSPPPPMMMM !!!
x taw nak HAPPY or sedey
sebab lepas nieh dah x pakai baju sekolah dah :/
Kawan2 maktab pon dah kena tinggal -__-
Kay, ALI just nak citer skit lah about my last moments kat MRSM AG

Mase first time masuk MRSM AG, frust gila babehh lah !!
Tapi lama2 dah boleh sesuaikan diri..
Kat maktab ini jugak lah ALI mengenal erti persahabatan
ada kala duka , ada kala suka.
All this akan menjadi kenangan buat ALI
Mana x nye, last sekolah ler katakan. hehehe

Okay, banyak giler2 ilmu yang ALI belajar kat sini.
We had enjoy , sad , angry bersama2
Teringat pulak bila gadoh dengan AZRI , RUZAIMI , PAAN , ADEK and LISA
Bila kenang balik macam lawak pon ada. hikhikhik

BTW , yang tak akan ALI lupa masa last day with RUZAIMI.
Masa pagi last day tuh , ALI menyirap dengan dia
Terus x balik bilik , ALI lepak dengan LDP's kat SICKBAY

Balikbalik bilik jer tengok RUZAIMI dah siap packing barang dia.
RUZAIMI cakap family dia dah nak sampai untuk ambik dia.
Lepas dia cakap macam tuh, ALI terus diam. x cakap apa2 langsung
sbb ALI x nak cakap yang ALI sebenarnya sedey yang dia nak pegi dah.

Pastu , ALI tolong lah dia bawak barang2 dia kat family dia.
Lepastuh teman dia jumpa kawan2 yang lain.
Ada satu masa tuh, dia tengah jumpa ROOMATE dia kat sickbay.
ALI lari pegi bilik air.
ALI menangis teresak2 ,  airmata terasa laju jer keluar.
teringat semua benda yang kita orang penah buat. haha
likes kena pukul dengan dia, we called each other with "pelacur"
main basket samasama, study sama2 n macam2 lagi lah

Dia lah kawan yang "agak" rapat. Kemana dia pegi mesti ada ALI kottt =='
  ALI tak akan lupakan korang, korang jangan lupakan ALI ea ?? heheh

PAAN , AZRI , FIZI , HAPIS , RUZAIMI , AMIR , MAWI and lain2 lagi.
Jangan pernah lupa yang kita pernah makan lempeng ramai2. hahah 
==' (Y) peace ! 

Here some pic 




















Blogger adibbbb berkata...

like seriously, hidup kat MRSM memang sangat best. rindu zaman tu. Walaupun baru beberapa bulan kat uni, tapi hidup nyata berbeza. sangat.

moga berjaya melangkah ke alam seterusnya ;)

 
Blogger ALI LAUTNER berkata...

hahaha , yeahh :( sedey bila dah keluar MRSM

 
Blogger Wani Nani berkata...

Abg ali :) Pergi tangki kat atas bukit tuh eh ?

 
Blogger ALI LAUTNER berkata...

Yeepp , best giler. heheh

 
Blogger Wani Nani berkata...

huh? Untung lahhh. Bile? Macam mane abg naek atas tuhh?

 
Blogger ALI LAUTNER berkata...

ikut depan ds tuh. Panjat kat situ. turun kat tempat belakang rumah sampah.. haha

 

Catat Ulasan